XIT - Din guide till nöje på Åland

Arkiv: juli 2011

Vardagshjältar inget snack om saken.

Då var det snart slut på semestern, eller dryga två veckor kvar då och det känns ganska bra.

Tillbaka i verkligheten, börja ställa in mat- och sovklockan,  vänja till sig med rinnande vatten, TV och internet igen.

Vardagshjältar skulle jag ju skriva om, ja just det, vardagshjältar som i karaokekvällsarrangörer.

Va i hela?! Undrar ni nu kanske, varför är dessa människor hjältar?

Jag gjorde ett studiebesök på en restaurang på västra Åland en onsdagskväll. Det var karaokekväll och jag hade en femma till en svalkande dryck i fickan, så varför inte.

 På ett stort dansgolv i en rätt så folktom lokal stod människor och pratsjöng i en mic till klassiska sommarplågor som Thomas Ledin och Magnus Uggla, och förstås 800 grader med Ebba Grön.

Och hur illa det än lät, även om ingen av de uppträdande ens kunde ta en ren ton eller melodi så sade den klämkäcke karaokeledaren - jaaaa! En stoooor applåd för (överförfriskade) Berra! 

Det är nästan värt en medalj.

Hur kommer det sig att så fort det är karaoke så börjar folk sjunga så helskotas dåligt? Eller är det så man skall göra? Hör det liksom till att sjunga så kasst ma bara kan just för att det är karaoke, helt kravlöst?

Nej, nu tycker jag att vi samlar ihop oss några stycken som åtminstone kan ta EN eller TVÅ rena toner, vi beger oss till valfri karaokerestaurang och river av ett par låtar? Vad sägs? Haha

[0] kommentarer - Kommentera »

Vad är bäst på sommaren?

Okej jag erkänner, det har varit tyst länge här på bloggen av olika orsaker.

Jag har blandannat befunnit mig i Storby utan dator, tv eller ens rinnande vatten och då är det svårt att blogga, även om rinnande vatten inte har så stor betydelse för publicerandet av blogginlägg ändå.

Nu tog jag en semester-paus och åkte hem till stan för att längta ut på landet igen. 

Vi ses snart igen här.

[0] kommentarer - Kommentera »