6 appar som hjälper dig hålla koll på världsnyheter enkelt

Idag är det lättare än någonsin att hålla sig uppdaterad om världsläget var du än är, med din telefon. Kanske besöker du redan idag olika nyhetssidor med webbläsaren i din telefon?

SVT nyheter

Nu finns det sätt att göra detta ännu enklare och smidigare med hjälp av ett flertal appar. En app är utformad så att du på enklast möjliga sätt ska kunna ta del av nyhetsflödet från just din telefon.

Expressen nyheterIdag har de flesta stora nyhetssidor egna appar, men det finns också appar som sammanställer innehåll från olika nyhetssidor i en och samma. I denna text kommer du att få tips på sex riktigt bra appar som underlättar din nyhetskonsumtion.

 

Visste du att de flesta nyhetskanaler har egna appar som både fungerar för Android och iPhone telefoner. Bland dessa är SVT nyheter vårt första tips. Här kan du ta del av SVT:s nyheter när helst du vill.

Aftonbladet nyheter app

DN app nyheterVår största dagstidning, Aftonbladet, blir det andra apptipset. Här får du heltäckande nyheter från både Sverige och världen.

 

Detsamma får du på både DN:s och Expressens appar som blir det tredje och fjärde tipset.

Flipboard nyheter

Känner du att du vill ha fler nyheter från olika källor samlade på ett och samma ställe är tips fem, appen Flipboard, en utmärkt lösning. Denna ger dig ett personligt magasin där du kan följa dina favoritområden.

Ett svenskt alternativ

Den svenska appen Omni

Tycker du att Flipboard låter lockande men drar dig för att läsa på engelska? Då ska du kika på den svenska appen Omni. Denna blir det sjätte och sista tipset. På Omni kan du välja vad du vill ta del av för typ av nyheter, samt få nyheter från flera olika nyhetskällor samlade på ett och samma ställe.

Som du säkert redan förstått finns det alla möjligheter att smidigt ta del av nyheter med hjälp av en app. Nya tillkommer också hela tiden, så ett hett tips är att ge dig ut i app-djungeln och leta tills du hittar just din favorit.

2 Comments

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *